Project omschrijving

Uitbreiding, renovatie en interieur, kantoor Linthorst Techniek

exterieur
Een moderne uitbreiding van een traditioneel gebouwencomplex. Het vergrijzende hout en het Cortenstaal voegen zich heel natuurlijk in de landelijke omgeving. Door de nieuwbouw te verweven met het achterliggende bestaande gebouw ontstaat een hypermodern kantoor met korte looplijnen en lange zichtlijnen. Transparant, huiselijk en praktisch. Geschikt voor de integrale werkwijze die de kracht van het bedrijf is. Passend bij het meest innovatieve installatiebedrijf van Nederland.

interieur
Zit-sta-werkplekken gegroepeerd naar de projectteams, overleg- en vergaderkamers met alle faciliteiten en ten slotte het werk-café voor de vrij-mi-borrel en om tussen de middag ontspannen te lunchen.

techniek
Natuurlijk een warmtepomp met warmte-koude-opslag in de bodem en het hele dak vol zonnepanelen.  Natuurlijk gebalanceerde ventilatie en vloerverwarming. Maar ook ledverlichting die in helderheid en lichtkleur met de dag mee beweegt en zodoende een optimaal stimulerend binnenklimaat ondersteunt.

Zie ook: INTERIEUR

opdrachtgever: Linthorst Techniek B.V.
locatie: Wenumsedwarsweg 18, Wenum
architect: John van Dijk
interieurarchitect: John van Dijk
projectteam: Jaap Roeleveld, Rutger van de Beek
oplevering: 2019
foto’s: Jaap Roeleveld