Op zoek naar een architect in Hattem of omgeving?

Of het nou gaat om een verbouw, een uitbreiding of een nieuwbouw project, samen met een architect heb je de juiste kennis, kunde en creativiteit erbij.

MTB Architecten is jouw professionele adviseur die je helpt om je huisvestingsvraag naar een optimale oplossing te brengen. Als je dat wilt helemaal van A tot Z.

Dat begint bij het bepalen wat er mogelijk is, qua ruimte, qua voorschriften en qua budget. Het met elkaar afspreken van het budget en het bewaken daarvan in het vervolgtraject is volgens ons een belangrijk onderdeel van onze taak.

Daarna gaan we ontwerpen. Dat doen we in stapjes die we steeds met je doornemen. Zo komen we samen tot een heel functioneel, betaalbaar, degelijk, duurzaam en prachtig gebouw. Helemaal passend voor jou.

Vervolgens zijn wij de vakman die je kan helpen om een bouwer te selecteren en je bijstaat in de gesprekken met die aannemer. En ten slotte kunnen wij het bouwproces bewaken en het eindresultaat toetsen aan alle afspraken die zijn gemaakt, en die met onze hulp goed zijn vastgelegd.

Zodat jij naar volle tevredenheid kunt genieten van je nieuwe huisvesting.

MTB Architecten onderscheidt zich van hun collega’s doordat we het belang van al deze stappen voor onze opdrachtgevers zien en bewaken. Door je steeds goed op de hoogte te houden zorgen we ook dat jij aan het roer kunt blijven staan.

In ieder huisvestingsproject zijn voor jou als opdrachtgever heel veel zaken te beslissen. Zorg dat je die beslissingen gefundeerd kunt nemen door de professionele advisering van MTB Architecten.

Heb je hier nog vragen over? Bel ons en we beantwoorden je vragen snel en vrijblijvend.