Ontwerper Mimi Oldenhave werkt als één van de medewerkers bij architectenbureau MTB architecten in Amsterdam zij studeerde architectuur aan de TU Delft ontwerpt nu gebouwen als woningbouw particuliere woningbouw nieuwbouw zorggebouwen in de vestiging in Amsterdam Noord op Asterweg 20
Mimi Oldenhave
ontwerper
Amsterdam

Mimi Oldenhave

e-mail: [email protected]

Werkzaamheden
Net een half jaar afgestudeerd aan de TU Delft was ik op zoek naar een baan waarbij ik alle aspecten van het bouwproces een keer kan doorlopen. Dit is belangrijk voor de beroepservaring periode (BEP) die ik doe, waarmee ik me na twee jaar kan inschrijven bij het Architecten Register.

Motivatie
Ik geloof in de integratie van alle aspecten van het bouwen om de kwaliteit omhoog te brengen. Esthetiek kan niet zonder techniek maar andersom ook niet. Een goede ontwerper doet geen compromis maar creëert een gebouw waarin 1+1=2.

Recente projecten
Verbouwing woonhuis Landsmeer
De witte loods Landsmeer
Prijsvraag drijvend havenkantoor Haarlem
Verbouwing woonhuis Sumatralaan
HSB initiatief
Verbouwing woonhuis Rotterdam